< Tilbage

KESSE TÅRS klar til DANSK OPDRÆTNINGSLØB .19-10-2023 - 19:31

Hurtige KESSE TÅRS kvalificerer sig til DANSK OPDRÆTNINGSLØB .

Der blev tirsdag d.17.Oktober kørt kvalifikations prøver til Dansk Opdrætningsløb for de to-årige travere på Charlottenlund Travbane

.

I alt blev der afviklet 4 stk kvalifikations prøver med i alt 29. startende heste , blandt disse var KESSE TÅRS ( Donato Hanover og Tinita Tårs ) kørt af sin medejer og træner Knud Mønster, som i sin prøve kom til spids fra start, og tilbagelagde første 500 m. efter 14,1a, undervejs måtte han afgive spidsen, og lå herefter i ryg på førende. I opløbsvinget blev han trukket ud til angreb , men kræfterne var ved at slippe op, og han kæmpede sig flot til en trejdeplads i fine 17,4a .

 

Denne fine tid var afgørende, idet den var femtebedste tid af alle heste, så trods trejdepladsen blev KESSE TÅRS udtaget til deltagelse i Dansk Opdrætningsløb Søndag d. 5. November.

 

KESSE TÅRS som er født og opvokset  på Stutteri Spring & Stald Tårs , har fået det svære startnummer 9. i anden række bag startbilen d. 5. i det store løb.

 

Iøvrigt skulle KARLLOTTA BY HANS ,som også er født og opvokset på Stutteri Spring & Stald Tårs, også have deltaget men måtte udgå før løbet med en sårskade.

 

 

 

< Tilbage