< Tilbage

GO ON SPRING vinder med mange længder.20-07-2023 - 10:53

Pia og Lars-Erik Kaas har god grund, til at være glade, for deres hest GO ON SPRING der ser ud til ,at udvikle sig til en rigtig sejrshest, ligesom sin mor.

Foreløbigt er det blevet til 2 sejre i 5 starter i år, og flere venter for  stærke GO ON SPRING  ( Trophy Catch og Promise Spring ) der ser ud til at udvikle sig til en rigtig sejrshest, eller vel allerede er !

 

Ialt har  GO ON SPRING  i 20 starter taget 10 sejre , hvilket giver en sejrsprocent på 50%, noget de fleste  hesteejere kun drømmer om. Det kommer ikke ud af den blå luft .

GO ON SPRINGS mor Promise Spring var en fin sejrshest for Pia og Lars-Erik Kaas, for hvem hun vandt 29 gange i 90 starter . Nu er sønnen ved at tage arven op, og sidste sejr kom d.19. Juli med ejer og træner Lars- Erik Kaas i sulkien i Svaneke Bryghus Classic løb, hvor parret trods spor 10  på Bornholm, efter angreb kom til spids  efter en omgangs kørsel, og siden i opløbet efterlod feltet halsende efter. 

 

 

TILLYKKE til ejere Pia Kaas, træner og kusk Lars-Erik Kaas, og opdrætter  Helene Gravesen og Bjarne Sørensen på Stutteri Spring & Stald Tårs.

 

 

FOTO af GO ON SPRING ved sejren med Lars-Erik Kaas i sulkien.  Foto taget af Torben Ager, Travfoto Bornholm.

 

< Tilbage