< Tilbage

Kort nyt fra os 18-06-2023 - 14:45

Sizzling trejde afkom Fortnite (NO) vandt sin første start i det franske på fornemste vis ....  

 

Promise Spring andet afkom Houston Spring kvalificerede sig til Jydsk 4‑årings Grand Prix.... 

 

Vores eneste ¨eget¨ opdræt i årgang 2000 Klinger (NO) vandt sin første sejr på svensk grund....

 

Classichap har fået overraskende stor opbakning som vi selvføgelig er meget taknemmelige for.... 

 

Vi har ikke i den senere tid ikke være så meget ¨i det offeltlige rum¨ da vi har haft travlt herhjemme på stutteriet. Vi har taget imod 27 føl i år, nu er der kun en' hoppe tilbage der mangler at fole. Og ligeså mange hopper skal jo ifoles igen. Vi sender stort set alle frost hopper til Ansager som vi plejer. 

 

Classichap har fået overraskende stor opbakning som vi selvføgelig er meget taknemmelige for. Vi flere kunder der har fået deres hopper ifolet igen ved Classichap.

 

Sizzling trejde afkom Fortnite (NO) vandt sin første start i det franske på fornemste vis!  2100 m på 11,0a. Sizzling har i år et hoppeføl ved Classichap og er igen ifol ved Classichap. 

 

Promise Spring andet afkom Houston Spring kvalificerede sig til Jydsk 4‑årings Grand Prix via en 2. plads med sin træner Jan Dahlgaard.

 

Vores eneste ¨eget¨ opdræt i årgang 2000 Klinger (NO) vandt sin første sejr på svensk grund i tiden 1.17,3 2140m volt. 

 

Classichap er rigtig dygtig til at få hopperne ifol og han virker også rigtig fint på transportsæd. Der er ingen udgifter til hoppeejerne ved forsendelse af transportsæd.  

 

Vi tapper normalt mandag, onsdag, fredag og lørdag.  Vi benytter Helgstrand Dressage sædtransport der sender mandag, onsdag, fredag og lørdag. Transportsæden er fremme samme dag. Helene Gravesen kan køre ud og inseminere efter behov.

< Tilbage